About Me

My photo
saya seorang yang baik. :) akan sentiasa menjadi kawan yang baik & setia.garang tetapi berkawan dulu dengan saya, anda akan tau siapa saya. saya mempunyai impian yang besar untuk dicapai.

Saturday, 6 September 2014

Hantu Korea. . . .

hehehehe.... tajuk kat atas tu bukanla bermaksud aku ni nak cerita pasal hantu.
cuma nak bagitau sekarang ni aku dah jadi hantu korea.
selama ambik pakej hd kt astro ni mula2 aku hanya dok tgk channel 720 n yg lain2 je.
pastu adik aku bgtau kt 393 ada Running man....
aku pun start la tgk running man..
mula2 running man jer, pastu ada tertengok  1 cerita yg pasal kwn dia bunuh mak dia tu..
sadis n sedih.... tu tgk dh episod2 akhir dah...

lepas tu boleh lak terlekat tgk cite Good Daughter Hana.
Running Man pantang ada jer tengok. 
Daripada Running Man tertengok lah cite Roomates.
Pastu tertengok cerita yg boleh tengok hantu tu.
So petang2 memang tunggu cite Master Sun.
Adik kau lak suka tengok My Love from the Star.
so aku layan gak sekali... 

Kadang2 cerita yg ala2 survival kat borneo tu pun aku tengok. 
sempat la tengok diorg makan sup biawak komodo tu...
eeeeeee.....
 yg bestnya mak aku siap tumpang sekaki...
tu mujo tak 24jam layan korea...
kang dahsyat lak aku...
skrg siap dah tau sikit2 nama ahli kmpln EXO...
sedangkan sebelum ni xminat pun k-pop..

cerita korea sebelum ni layan gak.
tp yg tayang kt tv3 n 8tv jerlah..

hahahahaha...jom siapkan kerja sekolah pulak..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget