About Me

My photo
saya seorang yang baik. :) akan sentiasa menjadi kawan yang baik & setia.garang tetapi berkawan dulu dengan saya, anda akan tau siapa saya. saya mempunyai impian yang besar untuk dicapai.

Tuesday, 10 May 2011

Nak Kurus??? ker ada Sembelit???

Semalam ada bengkel kt Muar. Ada citer pasal produk yg antara yg terhangat di pasaran. Nurich lactolite..
Hari tu ada dengar seseorang yg badannya agak besar atau gemuk, minum benda ni boleh jadi kurus. Rasanya ada ky youtube tapi aku belum tengok lagi..
Pastu aku suggest la dekat sepupu aku yg ada masalah penghadaman. Dia ni jenis 2 hari sekali atau 3 hari sekali baru buang air besar. Aku pos kat dia. Dia cakap minum jer malam tu, terus rasa nak buang air besar. dia rasa sangat seronok. Dia kata barula rasa puas buang air besar.
Lepas tu hari Jumaat malam yg lepas, aku jumpa seorang CDM yg sangat disegani,nampak cam surut sikit badan dia,jadi tanyalah. Dia pun cakap. minum la Lactolite. Pastu nak bagi anjal,pakai la Premium beautiful dan sapulah Bio ever...Mmmm...bagus rupanya. Dia cakap anak dia yg baru bersalin,boleh turun 20 kg...ish..kena cuba ni...xboleh ni tgk org lain kurus ni...
 sesiapa nak try boleh la contact saya : rozie 019-7554377. boleh rasa secara percuma..hehehehe
There was an error in this gadget