About Me

My photo
saya seorang yang baik. :) akan sentiasa menjadi kawan yang baik & setia.garang tetapi berkawan dulu dengan saya, anda akan tau siapa saya. saya mempunyai impian yang besar untuk dicapai.

Saturday, 15 December 2012

Jalan-jalan Muar... Best..! ! ! !

Pada hari Isnin 3hb Dis,ptg saya pergi hantar adik ke asrama kerana dia ada paper esoknya. Malam tu mintak kawanku Nied hntr aku ke tol bangi kerana kak waheeda dah tunggu aku untuk ke Muar. Sampai ayer keroh kak waheeda cakap dia ngantuk sangat. hah...aku nk kena drive kereta dia ker. aku ni penakut sikit nak drive kereta orang...hahahaha.... hari tu drive mercedes terus demam. hari ni nak kena drive toyota wish lak. alhamdulilah selamat drive sampai ke tangkak. best gak bawa wish. malam tu tidur kat rumah kak waheeda.
Pagi2 esoknya, breakfast kat rumah kak waheeda n then shuhada dtg ambik,temankan dia pergi hantar BV Sleep Mate kat seorang customer. fuh,bayar cash.... dengar kata hanya kerja sebagai mak cik sapu kt sekolah tp sekarang dh ada restoran sendiri. cantik rumahnya.... bersih....kucing dia pun come...
lepas tu jumpa saya punya leader n ikut dia pergi buat demo sleep mate sampai ptg. ada kot dlm 5 buah rumah. semua positif tentang produk ni. Aku dtg sini pun sebab nak belajar tentang sleep mate ni. Ada juga pergi hantar kat satu kedai ni, sejak hantar tu suami dia peluk jer sleep mate tu.... rupanya keesokan paginya ada cerita best. malamnya pergi buat demo kat rumah nurse hospital Muar. Akak ni kelihatan letih sangat sbb baru balik dari bertugas. baru habis syif... kesian tengok dia, letih jer...tp yg bestnyer lepas pegang n tengok jer sleep mate,fuh terus segar dan bertenaga. bestnyer tengok keadaan sebegitu.terus suami dia bersetuju untuk beli..... jom la dapatkan bv sleep  mate ni...banyak keistimewaannya....

NAK HNTR KE RESTORAN SATE KT BANDAR MUAR



Sunday, 2 December 2012

Hati Oh Hati . . .

Hmmm.... Dah 2 hari aku begini. Aku pun tak tau kenapa. semalam seharian aku kat rumah. Malam jer keluar ambik adik aku kat Sek Vok Shah Alam. Tengah2 malam. Tadi petang keluar sebab pergi bank. Nak bayar duit rumah. Lepas tu pergi beli baju buat ole2 untuk adik2 dan mak kt kampung. Lepas tu pergi makan Bihun sup kt Ani Sup Utara dengan adik ku si Rafiq ni.

Pernah tak korang rasa mcam tak ada mood dan kadang2 rasa nak bersendiri dan tak nak berhubung atau bercakap dengan orang. status kat fb pun tak tau nak taip apa. Sedih? Entah lah.... Mungkin ada. tapi masih tidak tahu kenapa. hahahaha. tiba2 bau mcm orang buat peknga.... sedapnya kalau boleh mkn malam2 ni kan... Ntah2 aku ni sebenarnya rindu nak balik kampung kan..... sebab aku rasa macam tak nak buat apa2 pun.... Mmmm betullah agaknya.. rindukan Perlis yg indah permai tu.... :)

pemandangan di depan rumahku.......
Tak sabarnya nak balik jumpa mak dan adik2. patutla tadi aku pergi beli barang2 untuk diorang... tapi selalu jer call diorg.... rindu sangat2...............................

Ok..xnak layan perasaan... caranya borak2 atau chat dgn budak2 sekolah kt fb Cikgu Rozie....
There was an error in this gadget