About Me

My photo
saya seorang yang baik. :) akan sentiasa menjadi kawan yang baik & setia.garang tetapi berkawan dulu dengan saya, anda akan tau siapa saya. saya mempunyai impian yang besar untuk dicapai.

Sunday, 25 November 2012

lamanya......

MMMM.....ASSALAMUALAIKUM...

Bila tengok2 blog aku ni baru perasan dah lama sangat tak update. Hari tu ada bawa budak pergi Kem kt Kg Kuala Pangsun pun belum sempat masukkan. Yg sedih boleh xperasan ada kawanku komen kt blog sebelum ni...ntah apa2 jer kan...

biasalah kan sibuk masa dekat2 nk cuti sekolah hari tu. Hari Isnin minggu lepas baru serah tugas. Pastu Isnin malam aku gerak g Muar. Kt Muar dapat ilmu baru tentang satu produk baru di pasaran. Dengan hanya berbaring atau dekat dgn produk tersebut kita dapat memulihkan keseimbangan dan kesihatan kita secara mudah dengan kuasa penyembuhan yg ada pada produk ni.

Mula2 macam tak percaya tapi bila tengok sendiri dan rasainya, memang betul. dapat tingkatkan sistem metabolisme badan..... galakkan peredaran darah,memberi tenaga dan mengurangkan stress. Ini apa yg aku rasa setakat ini lah.... Yg best produk ini dpt menggalakkan tidur yg sihat dan berkualiti. nanti i bgtau ye,aoa nama produk ni...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget