About Me

My photo
saya seorang yang baik. :) akan sentiasa menjadi kawan yang baik & setia.garang tetapi berkawan dulu dengan saya, anda akan tau siapa saya. saya mempunyai impian yang besar untuk dicapai.

Friday, 30 December 2011

Gangster kah Aku ????

Sebenarnya mengantuk tapi nak tulis juga. Hehehehe. Hari Selasa hari tu aku bertolak dari kampung ke Lembah Klang lepas Maghrib. Sampai jer kat area Penang, aku tiba2 teringat untuk wish seorang kawan lama selamat hari lahir. selepas berbalas - balas mesej dgn dia, aku tersenyum2 sendiri di dalam kereta. terasa kelakar dan terimbas kembali kenangan ketika di Matrikulasi Penang.


Nak tahu apa mesej dia yg buat aku tersenyum ?


     " Soalan hang macam gengster. patotla dari matrik aku dok rasa hang ada beciri ciri gengster... Aku doakan anak murid xla sampai hang pi pukul.... "


hehehehe. aku rasa aku tanya soalan kat dia dengan penuh sopan santun... hu hu hu hu. kesian aku. Sebenarnya kawan lama ni suka panggil aku Ketua Gengster yang digeruni rakyat negeri Perlis masa aku kt matrik dlu. Aku pun xtau kenapa. tapi antaranya yg aku risik2, sebab aku suka membela nasib rakan2 aku, n aku n gang ni suka gaduh dengan budak2 lain... Eh...silap...pembetulan...orang lain suka cari pasal dgn geng aku...HA HA HA HA....


Aku teringin nak tau betulker aku ni mcm gangster??? Sian aku....


ni geng aku masa matrik....semua kurus2....

ni gambar masa g survey hotel utk dinner budak2 akaun. eh, xderlak kwn yg ckp aku gengster tu...

:)



3 comments:

  1. wei roZ.. tukaqlaa font pink tu ke kaler lain yg lebih terang... sakit mata aku baca citer ko.. nway.. thanx sbb post gambo aku skali.. kalau ko gangster ketot.. aku gangster giant laa kot time tu.. muahahahaha!!

    ReplyDelete
  2. p/s: jgnkan ngan group lain... sesama geng pun ley bergado~ lol!! mmg zaman matrix d best laaa!

    ReplyDelete
  3. hmmm..antara kenangan terindah la kat situ..susah sng bersama..buat jahat pun bersama... :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget