About Me

My photo
saya seorang yang baik. :) akan sentiasa menjadi kawan yang baik & setia.garang tetapi berkawan dulu dengan saya, anda akan tau siapa saya. saya mempunyai impian yang besar untuk dicapai.

Saturday, 15 December 2012

Jalan-jalan Muar... Best..! ! ! !

Pada hari Isnin 3hb Dis,ptg saya pergi hantar adik ke asrama kerana dia ada paper esoknya. Malam tu mintak kawanku Nied hntr aku ke tol bangi kerana kak waheeda dah tunggu aku untuk ke Muar. Sampai ayer keroh kak waheeda cakap dia ngantuk sangat. hah...aku nk kena drive kereta dia ker. aku ni penakut sikit nak drive kereta orang...hahahaha.... hari tu drive mercedes terus demam. hari ni nak kena drive toyota wish lak. alhamdulilah selamat drive sampai ke tangkak. best gak bawa wish. malam tu tidur kat rumah kak waheeda.
Pagi2 esoknya, breakfast kat rumah kak waheeda n then shuhada dtg ambik,temankan dia pergi hantar BV Sleep Mate kat seorang customer. fuh,bayar cash.... dengar kata hanya kerja sebagai mak cik sapu kt sekolah tp sekarang dh ada restoran sendiri. cantik rumahnya.... bersih....kucing dia pun come...
lepas tu jumpa saya punya leader n ikut dia pergi buat demo sleep mate sampai ptg. ada kot dlm 5 buah rumah. semua positif tentang produk ni. Aku dtg sini pun sebab nak belajar tentang sleep mate ni. Ada juga pergi hantar kat satu kedai ni, sejak hantar tu suami dia peluk jer sleep mate tu.... rupanya keesokan paginya ada cerita best. malamnya pergi buat demo kat rumah nurse hospital Muar. Akak ni kelihatan letih sangat sbb baru balik dari bertugas. baru habis syif... kesian tengok dia, letih jer...tp yg bestnyer lepas pegang n tengok jer sleep mate,fuh terus segar dan bertenaga. bestnyer tengok keadaan sebegitu.terus suami dia bersetuju untuk beli..... jom la dapatkan bv sleep  mate ni...banyak keistimewaannya....

NAK HNTR KE RESTORAN SATE KT BANDAR MUAR



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget